Galatasaray, Ismail Jakobs transferini bitirdi! Menajeri imza için bugün İstanbul'a geliyor

01.09.2024 - 14:16 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 14:24

Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı hayal kırıklığının ardından Süper Lig'de dün akşam Adana Demirspor'u 5-1 mağlup ederek moral bulan Galatasaray, yıldız futbolcunun transferini bitirdi. İşte detaylar...

Galatasaray, Ismail Jakobs transferini bitirdi! Menajeri imza için bugün İstanbul'a geliyor

AJANSSPOR - HABER

Performansından memnun olmadığı Alman stoperi Derrick Köhn'ü Bundesliga ekibi Werder Bremen'e kiralayan Galatasaray, yeni sol bekini buldu.

Ismail Jakobs ile anlaşma sağlandı

Galatasaray, Fransa Ligue 1 takımlarından Monaco'da forma giyen 25 yaşındaki Senegalli sol bek Ismail Jakobs'un transferi için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlandı.

Menajeri imza için bugün İstanbul'a geliyor

Öte yandan Sports Digitale'nin haberine göre; Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Ismail Jakobs'un avukatı ve menajeri, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için bugün 14.50'de İstanbul'da olacak. Oyuncu daha geç gelecek.

1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme

Galatasaray'ın Ismail Jakobs ile 1 yılı opsiyonlu 3 senelik el sıkıştığı ve 25 yaşındaki oyuncuya imza parasıyla birlikte yıllık 5.5 milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor.

Kiralama ücreti 1 milyon Euro, Saın alma opsiyonu 7,5 milyon euro

Köhn'ün yerine transfer edilecek Jakobs için Monaco'ya 1 milyon Euro kiralama ücreti ödeyecek. Yıldız futbolcunun satın alma opsiyo ise 7.5 milyon Euro olacak.

Senin için hazırladığımız haberler