Galatasaray, Elias Jelert transferinde anlaşma sağladı!

16.07.2024 - 20:24 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 20:34

Galatasaray, Danimarka ekibi Kopenhag'ın formasını giyen Elias Jelert'in transferinde mutlu sona yakın. Sarı-Kırmızılıların, oyuncuyla anlaştığı kaydedildi. Detaylar...

Galatasaray, Elias Jelert transferinde anlaşma sağladı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, yeni sağ bekini Danimarka'da buldu. Sarı-Kırmızılı kulüp, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız Elias Jevert ile transferi konusunda anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Galatasaray genç yıldızla anlaştı

Yağız Sabuncuoğlu imzalı habere göre; Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert ile anlaşmaya vardı.

Son görüşmeler yapılıyor

Haber detayında, Galatasaray ve Kopenhag arasında transferi sonuçlandırmak için bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay konularının görüşüldüğü ve son aşamada olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kopenhag'dan Galatasaray'ın gözdesine dudak uçuklatan bonservis talebi
Habere Git

Kopenhag kariyeri

Kopenhag'ın altyapısında futbola başlayan Elias Jelert, 2022'de A takıma yükselme başarısı gösterdi. 21 yaşındaki genç yetenek, kariyeri  boyunca 138 maçta sahaya çıkarken, 3 gol ve 13 asistlik performansa imza attı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Danimarka temsilcisiyle sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Jelert'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler