"Galatasaray, Türkiye'nin Real Madrid'i"

12.01.2020 - 18:03 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 18:17

"Galatasaray, Türkiye'nin Real Madrid'i"

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Florin Andone, Galatasaray hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Rumen golcü, geleceği hakkında da görüşlerini dile getirdi.

Çalışmalarını İspanya'da sürdüren Andone, Galatasaray'daki geleceği hakkında, "Şu anda Cordoba'da çalışmalarımı sürdürüyorum. İki hafta içinde ya Galatasaray'da, ya Brighton'da olacağım. Eğer Brighton beni geri çağırırsa, ne zaman isterlerse geri dönebilirim. Neler olacağını göreceğiz " ifadesini kullandı.

Galatasaray'ı Real Madrid'e benzeten Rumen golcü, "Galatasaray'da yaşadıklarım oldukça yoğundu. Galatasaray Türkiye'nin Real Madrid'i, inanılmaz bir kulüp" dedi.

26 yaşındaki forvet, "Ortalama bir oyuncuyum. Rekabet etmek için arzum, hevesim ve karakterim var. Bu, benim en üst seviyede kalmamı sağlıyor. Oldukça mütevazıyım. Neler verip, neler veremeyeceğimi biliyorum" diye konuştu.

Florin Andone Galatasaray'da neler yaptı?

11. haftadaki Gaziantep FK maçının 11. dakikasında sakatlanan Andone, Galatasaray formasıyla 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 9 maçta forma giyerken 2 gol kaydetti.  

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler