Galatasaray, UEFA'dan ceza alacak mı? Ahmet Şenkal açıkladı...

16.11.2018 - 16:06 | Son Güncellenme: 16.11.2018 - 19:06

Galatasaray, UEFA'dan ceza alacak mı? Ahmet Şenkal açıkladı...

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Ahmet Şenkal, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Keşke böyle olmasaydı. Değerli hocamız keşke kulübe de olsaydı. Galatasaray her zaman kenetlenmeyi gösterebilen bir camia. Bu kadar sakat ve cezalı varken 3 kulvarda yarışmak kolay değil. Lokomotiv Moskova 1. torbadan girdi. Onu bile bu kadar ekarte edebilmemiz bir başarı. Sanıyorum Galatasaray, iki maçını da tahminlerimizden daha iyi tamamlayacaktır. Fatih Terim'in soyunma odasında ya da tribünde olması çok fark etmeyecektir. 

Mustafa Cengiz'in açıklamalarının arkasındayız. Başkanımızın ve hocamızın cezalarına üzülüyoruz. Galatasaray'ın altyapıda yaptığı devrime göz ucuyla da olsa bakmalıyız. Altyapıdan bugün sahaya çıkacak halde. Malatyaspor maçında 4 tane altyapıdan oyuncumuz oynadı. Puan alınır, verilir ama Galatasaray'ın futboldaki devrimini dinleyicilere hatırlatmak istiyorum.

Mustafa Cengiz'i yakından tanıyorum. Onun açıklamalarını anlıyorum ama bazıları anlamıyor, başka taraflara çekiyor. Son derece güzel konuşan biri. Dozu da yerinde. 

Yeniden incelemeye gerek yok. Galatasaray bir ceza almayacak. Yeniden incelemeye gerek yoktur kararını CAS açıklayacak. Ne zaman kulübe tebliğ edilir, bilmiyorum. Türkiye'den bu konuyu kurcalayanlar var.

Göreceksiniz, ocak ayında kimsenin beklemediği bir transfer yapılacaktır. Abdurrahim Albrayrak'a yetki verildi. Gomis konusunda işin detayını bu kadar bilmiyordum. Gomis'in açıklamalarını da gördüm. Bir de o konuşsun. Ben Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine inanmak durumundayım.

 

Senin için hazırladığımız haberler