Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ı Pendikspor'a Kiralık Gönderi

Ali Bozkurt
16.01.2023 - 13:14 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 13:24

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Çaykur Rizespor ile davalık olduğu Oğulcan Çağlayan'ın sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandığını açıkladı. Detaylar...

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ı Pendikspor'a Kiralık Gönderi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan yine kiralık olarak takımdan ayrıldı. Sarı-Kırmızılıların transfer sürecinde davalık olduğu hücum oyuncusu takıma geri dönmeden Pendikspor'a kiralık olarak transfer oldu. Detaylar...

Üçüncü kiralık gidişi

Galatasaray'a 2020 yılında transfer olan Oğulcan Çağlayan, Sarı-Kırmızılı ekipten üçüncü defa başka takıma kiralık olarka gönderildi. İlk olarak Eyüpspor'a giden Çağlayan, daha sonra Giresunspor'a kiralandı. Hücum oyuncusu şimdi ise Pendikspor'a kiralandı.

Bedelsiz transfer oldu

Galatasaray, Oğulcan’ın sezonun kalan yarısı için bedelsiz geçici transferi konusunda Pendikspor ile anlaşmaya varıldığı duyurdu. Tecrübeli futbolcunun ücretlerinin tamamının Pendikspor tarafından ödeneceği açıklandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, tribünde ikiye katladı!
Habere Git

Sözleşme feshedildi

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Oğulcan Çağlayan’ın 2022-2023 sezonunda bedelsiz geçici transferi için Giresunspor ile aralarındaki sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. Tecrübeli oyuncu sezonun geri kalanında Pendikspor forması giyecek.

Oğulcan Çağlayan'ın performansı

 26 yaşındaki futbolcu Giresunspor'da 3'ü ilk 11, 11 maçta forma giydi ve skora katkı sağlayamadı. Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'la sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. 

Çaykur Rizespor dava açtı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Oğulcan Çağlayan'ın geçen sezon Çaykur Rizespor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek bu sezon başında Galatasaray'a imza atması nedeniyle hem oyuncuya hem de kulübe ceza verdi. 
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transfer gidiyor yerine Ukraynalı golcü geliyor!
Habere Git

Galatasaray'a bonservis cezası geldi

UÇK'nın kararına göre Galatasaray Kulübü, Rize ekibine tazminat ödemesine karar verilmişti. Bu tazminatın miktarı, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayanı Kayseri Erciyes'ten kadrosuna kattığı bonservis bedeli olan 1 milyon 200 bin Euro olacak ve bu para Rize ekibine ödenmesi zorunlu haline gelmiş ve oyuncu için ücret ödenmesi yapılmıştı.

Pendikspor Güncel Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler