Galatasaray, Ulaş Zengin'i transfer etti mi? Sait Karafırtınalar açıkladı!

29.06.2019 - 13:59 | Son Güncellenme: 29.06.2019 - 16:59

Galatasaray, Ulaş Zengin'i transfer etti mi? Sait Karafırtınalar açıkladı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da geçen sezon yıldızı parlayan genç stoper Ulaş Zengin, Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmişti. SivassporGöztepe ve Başakşehir ile adı anılan genç oyuncunun Galatasaray’a transfer olduğu iddiaları da vardı. İzmir ekibinin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, konuyla ilgii olarak Ajansspor'a konuştu.

Instagram’da Ulaş Zengin’in arkadaşının yapmış olduğu bir paylaşım, 22 yaşındaki futbolcu Galatasaray’a transfer oldu şeklinde yorumlanmıştı.

''Henüz resmi bir anlaşma yok''

Ajansspor, bu bilginin detayına ulaştı. Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, sarı-kırmızılı takımla henüz resmi bir anlaşmanın olmadığını, ancak Galatasaray’ın genç futbolcuyu transfer etmek istediğini açıkladı.

Sivasspor ve Başakşehir, Ulaş Zengin'e resmi transfer teklifinde bulundu

Karafırtınalar, Ulaş’ı Süper Lig’den pek çok kulübün istediğini, Sivasspor ve Başakşehir’in ise resmi teklif yaptığını söyledi.

Gençler Karafırtınalar ile çıkışta!

Beşiktaş’a transfer olması beklenen Umut Meraş, Boluspor’da sergilediği performansla dikkat çeken Melih Okutan ve Altay’da geçen sezon oynadığı oyunla Süper Lig ekiplerinin radarına giren Ulaş Zengin, Sait Karafırtınalar döneminde şans bulup çıkışa geçen bir diğer genç futbolcu olmuştu.

Daha önce de sık sık ofansif oyunun önemine dikkat çeken Karafırtınalar, genç oyuncuların çıkışını da bu oyun sistemine bağlıyor.

AJANSSPOR - ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler