Galatasaray Nef, Miralem Halilovic’i transfer ettiğini açıkladı. İşte detaylar…

Burak Alaca
04.07.2023 - 22:01 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 22:08

Basketbol Süper Ligi ekibi Galatasaray Nef, Fransa Ligi'nde Nanterre 92 forması giyen Boşnak uzun Miralem Halilovic'i transfer ettiğini açıkladı.

Galatasaray Nef, Miralem Halilovic’i transfer ettiğini açıkladı. İşte detaylar…

AJANSSPOR-HABER

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Nef yeni bir transferi daha duyurdu. Fransa Ligi LNB ekibi Nanterre 92'de forma giyen Miralem Halilovic’i renklerine bağladı.  

Balkan koç Galatasaray'a Balkan transferi yaptı

Geçtiğimiz günlerde Jonah Radebaugh’u ekibe katan Galatasaray Nef yeni bir transferi duyurdu. Sarı-Kırmızılı ekibin resmi sitesinde yapılan açıklamada Boşnak basketbolcu Miralem Halilovic ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. 31 yaşındaki basketbolcu gelecek sezon Zvezdan Mitrovic yönetimindeki Galatasaray Nef’te forma terletecek.

Resmi imzalar atıldı

Miralem Halilovic transferi ile uzun rotasyonuna takviye yapan Galatasaray Nef tarafından yapılan açıklamada basketbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.  

İlgini Çekebilir
Cim Bom'da hedef Obra'nın yıldızı!
Habere Git

Fransa'dan 6 yıl sonra Cim Bom için ayrıldı

Son 6 yıldır basketbol kariyerine Fransa’da devam eden Miralem Halilovic 2 sezon Metropolitans 92 için sahaya çıktı. Geçtiğimiz yaz Fransa Ligi ekiplerinden JSF Nanterre ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Halilovic’in geçtiğimiz günlerde ekip ile yollarını ayırdığı duyuruldu.  

İşte Galatasaray öncesi karnesi

Boşnak basketbolcunun en son forma giydiği ekip JSF Nanterre, Fransa Ligi’ni 13. sırada tamamladı. 2022-23 sezonu Fransız ekip için çok parlak geçmese de Halilovic kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdi. Boşnak basketbolcu bu sezon JSF Nanterre’de 24 maçta süre buldu ve 14 sayı, 7,4 ribaunt, 3,5 asist, 1 top çalma ve 0,7 blok ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler