Galatasaray ve Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu istiyor mu? Yönetici açıkladı

12.06.2024 - 17:09 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 17:16

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor forması giyen ve ismi Las Palmas ile anılan Emirhan Topçu'yu Galatasaray ve Beşiktaş istiyor mu? Yönetici açıkladı.

Galatasaray ve Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu istiyor mu? Yönetici açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Transferin gözde isimlerinden Emirhan Toçu için Çaykur Rizespor'un yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır önemli açıklamalarda bulundu.

"4-5 oyuncuyla ilgili transfer teklifi var"

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Bakır, ''Transfer planlamamızı yaptık. Orta saha için 2 oyuncu almayı düşünüyoruz. Forvet ve kanat alacağız. Bu mevkiiler ana planlamamız içinde. Ayrılma ihtimali olan futbolcuların durumuna göre transfer sayımız artabilir.  4-5 oyuncuyla ilgili transfer teklifi var; ama biz hepsini göndermeyi düşünmüyoruz. Jonjo Shelvey'nin kalmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kalma olasılığı yüzde 50. Henüz net bir durum yok'' dedi. 

''Las Palmas birkaç aydan bu yana Emirhan'ın transferiyle ilgileniyor"

Emirhan Topçu için İspanya'nın Las Palmas kulübüyle anlaştıkları yönündeki iddianın doğru olmadığını belirten Hasan Yavuz Bakır, ''Las Palmas birkaç aydan bu yana Emirhan'ın transferiyle ilgileniyor. Devre arasında yaptıkları teklif yeterli değildi. Zaman zaman teklif güncellendi. 

"Henüz anlaşma yok"

Ama henüz anlaşma yok. Anlaşma olasılığı nedir diye soracak olursanız yüzde 50 diyebilirim. Emirhan bizim çok değer verdiğimiz bir isim. Hem kulüp hem de Emirhan'ın menfaatlerini en üst düzeyde konuşacağız. Şu anda Las Palmas ile yapılmış bir anlaşma yok'' şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Beşiktaş iddialarına yanıt

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Emirhan'ın transferiyle ilgilendiği yönünde bir şeyler duyduklarını ifade eden Bakır, ''Duyduğumuz bazı şeyler var, ama şu anda resmî bir teklif yok'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler