Galatasaray ve Beşiktaş onun peşinde!

13.07.2017 - 22:02 | Son Güncellenme: 13.07.2017 - 22:02

Galatasaray Odeabank'ta yeni sezonun yapısı şekilleniyor. 

Ergin Ataman'la yolları ayırdıktan sonra Erman Kunter'le anlaşan sarı-kırmızılılarda; yabancı oyuncuların tamamı takımdan ayrılırken, üç yerli oyuncu Emir Preldziç, Göksenin Köksal ve Ege Arar'ın sözleşmeleri devam ediyor. 
 
Galatasaray'da pota altına ilk imza, son olarak Gran Canaria forması giyen Richard Hendrix'ten geldi. Sarı-kırmızılılar, son olarak Darüşşafaka Doğuş forması giyen Semih Erden'le de ilgileniyor, ancak bu transferde ezeli rakibi Beşiktaş Sompo Japan ile rekabet halindeler. 31 yaşındaki Semih, karar vermek için Avrupa Basketbol Şampiyonası'nı beklemeyi planlıyor. Galatasaray, pota altına yine Darüşşafaka'dan Luke Harangody'ye teklif yaptı. Ancak Harangody şimdilik bu teklife olumlu yaklaşmıyor.
 
Koç Erman Kunter'in skorer tercihleri, bir dönem Efes forması giyen Scotty Hopson ve Trabzonspor Medical Park'tan Dwight Hardy oldu. İki oyuncuyla da görüşmeler olumlu gitse de, henüz resmi imza atılmadı. Hopson, Efes'te oynadığı dönemde, şimdilerde Galatasaray teknik kadrosunda yer alan Recep Şen ile birlikte çalışmıştı. 
 
Oyun kurucu pozisyonunu Darüşşafaka'dan Mehmet Yağmur ile güçlendiren sarı-kırmızılılar; Barcelona'dan ayrılan Alex Renfroe'ya teklifini iletti. Fakat Renfroe'nun İspanya, Almanya ve İsrail'den birkaç talibi daha var. 
 
Galatasaray Odeabank gelecek sezon ülkemizi Eurocup'ta temsil edecek.
 
KAYNAK: beIN SPORTS

Senin için hazırladığımız haberler