Galatasaray ve Beşiktaş'a attı, Fenerbahçe'yi pas geçti!

28.02.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 23:02

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe maçı sonrası büyük üzüntü yaşadı. Nwakaeme, yine bir Fenerbahçe maçını boş geçti. Peki Nwakaeme, Galatasaray ve Beşiktaş'a gol attı mı? Nwakaeme'nin Fenerbahçe maçı istatistikleri ve detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş'a attı, Fenerbahçe'yi pas geçti!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın sonucu merakla beklenen maçında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendi. Bu maça özel şekilde hazırlanan Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe maçını boş geçti.

Nwakaeme, Avcı'nın kozlarından biriydi

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın saha içindeki en önemli kozlarından biri durumunda. Nijeryalı golcü, bu sezon 6 gol 4 asistlik katkı verdi ve 10 gole direkt etki etti.

Fenerbahçe'ye yine atamadı

Nwakaeme, geride kalan dönemde Trabzonspor'un rakiplerinden Galatasaray ve Beşiktaş'a 2'şer gol atarken, Fenerbahçe maçını ise boş geçti. Nwakaeme, bugüne kadar 14 takıma gol atmış ve en çok filelerini havalandırdığı rakip 6 golle Kasımpaşa olmuştu. 

Fenerbahçe maçında neler yaptı?

Akyazı'da oynanan maçta 90 dakika süre alan Nwakaeme, 6 şut çekerken 1 isabet sağladı. 1 kez şut pası veren futbolcu, 66 kez topla buluştu ve 29 kez pası doğru kullanarak yüzde 75.9 oranında pas isabeti yakaladı. 2 kez top kapan Nwakaeme, 2 kez faule maruz kalırken 1 kez de rakiplerine faul yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler