Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Zalewski'de sözleşme kararı

24.09.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 15:23

Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Nicola Zalewski için Roma sözleşme kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Zalewski'de sözleşme kararı

G.Saray istedi

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray, Roma forması giyen Nicola Zalewski'yi transfer etmek için görüşmelerde bulundu.

Oyuncuyla anlaşamadı

Sarı-Kırmızılılar, Roma ile bonservis ücreti konusunda anlaşmaya varsa da Polonyalı sol kanat oyuncusunun maddi talepleri Galatasaray'a transfer geri adım attırdı.

Beşiktaş'ın gündemine geldi

Roma'da sözleşmesinin son senesine giren Nicola Zalewski için daha sonra Beşiktaş devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, oyuncuyu devre arasında veya gelecek yaz transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Roma kararını verdi

İtalyan ekibiyle sözleşmesi Haziran 2025'te bitecek olan Zalewski için karar çıktı. İtalyan basınından Il Tempo'nun haberine göre Roma, Nicola Zalewski ile sözleşme uzatmak istiyor. Haberde görüşmelerin olumlu devam ettiği ifade edildi.

Kadro dışı kalmıştı

Nicola Zalewski, transfer döneminde takımdan ayrılmaması ve sözleşmesini de uzatmak istememesi sebeiyle kadro dışı bırakılmıştı. Polonyalı futbolcu geçtiğimiz günlerde affedildi ve takıma geri döndü.

Senin için hazırladığımız haberler