Galatasaray ve Beşiktaş'tan iki isme daha göz diktiler!

02.03.2019 - 11:40 | Son Güncellenme: 02.03.2019 - 14:40

Galatasaray ve Beşiktaş'tan iki isme daha göz diktiler!

Sezon sonu için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta süre almakta zorlanan isimlere gözünü dikti. Sarı-Lacivertlilerin Sİnan Gümüş ve Gökhan Töre'yi radarlarına aldıkları öğrenildi.

Fenerbahçe devre arasında Galatsaray'dan Serdar Aziz, Beşiktaş'tan da Tolgay Arslan'ı kadrosuna katmıştı. Hatta başkan Ali Koç, Serdar transferi için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e teşekkür edip "Elinizde böyle başka oyuncular varsa onları da isteriz" demişti.
Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakiplerden ilgilenmeye başladığı isimler de ortaya çıkmaya başladı. Pek çok oyuncunun sözleşmesi sezon sonu biteceği için 10'a yakın transfer yapmak zorunda olan Fenerbahçe, rakiplerde kadroya giremeyenlere yoğunlaştı.
İlk adayın ise Sinan Gümüş olduğu bilgisine ulaşıldı.
Galatasaray'daki şartlarından memnun olmayan ve uygun bir teklifte ayrılabileceğini söyleyen Sinan'ın yönetimin radarında olduğu, 25 yaşındaki kanat forvetle sezon sonu görüşme planı yapıldığı öğrenildi.
Sinan'ın Moses'in alternatifi olarak kanat rotasyonunda kullanılmak istendiği bildirildi.

Töre de radarda

Skorer'in haberine göre Beşiktaş'tan ise Gökhan Töre'nin düşünüldüğü öğrenildi.

Siyah-beyazlı takımda terceh edilmeyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Sinan'da olduğu gibi sezon sonu girişimlere başlama kararı alındığı dile getirildi. (Fanatik)
Senin için hazırladığımız haberler