Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı! United ile görüşüyor...

06.06.2021 - 11:54 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 13:39

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Juan Mata'dan haber var. İspanyol oyuncu Manchester United'a veda mı edecek? Gelişmeler ve detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı! United ile görüşüyor...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 2.sırada tamamlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların, Juan Mata’yı transfer edeceği gündeme geldi. Detaylar haberde… 

Mata, United ile görüşme halinde

Sky Sports’un haberine göre; İspanyol orta saha oyuncusu Juan Mata, kulübü Manchester United ile 1 yıl daha devam edebilmek için görüşmeler yapıyor.

Galatasaray transfer için devrede iddiası

Roma’nın da transfer listesinde olduğu iddia edilen 33 yaşındaki futbolcu için Galatasaray’ın da devrede olduğu daha önce manşetleri süslemişti. 

Fenerbahçe’ye geleceği iddia edilmişti

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe ile de transferde anılan Juan Mata, 2014 yılından beri Manchester United forması giyiyor. 

Mata’nın performansı 

Juan Mata geride bıraktığımız sezonda United’da 18 maçta 3 gol atıp 3 de asist yapmıştı. Mata daha önce kariyerinde Chelsea, Valencia ve Real Madrid B takımında oynadı.

Güncel piyasa değeri ne kadar?

Mata, 10 numara, sağ kanat ve sol kanatta oynayabiliyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler