Galatasaray ve Fenerbahçe'de zamana karşı yarış başladı! Avrupa listeleri...

Ali Bozkurt
03.02.2024 - 00:37 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 00:41

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa maçları için yeni listelerini bu geceye kadar UEFA'ya iletmesi gerekiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa kadrosuna kaç oyuncu ekleyebilecek? Detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe'de zamana karşı yarış başladı! Avrupa listeleri...

AJANSSPOR HABER

Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe için kritik saatler başladı! Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin yeni Avrupa kadrosunu UEFA'ya bildirmesi için son saatler. Galatasaray'da 3 isim çıkarken 3 yeni isim kadroya eklendi. Fenerbahçe'de ise yeni transferler eklenecek.

Zamana karşı yarış başladı

Avrupa'daki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe, Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece (bu gece) TSİ ile saat 02:00'ye kadar UEFA'ya yeni transferler ile birlikte kadrolarını bildirmek zorundalar.

Kaç oyuncu ekleyebilecekler?

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA'ya bildirecekleri yeni listede yalnızca 3 yeni oyuncuya yer verebilecekler. Bu da iki ekibin, transfer ettikleri isimlerden yalnızca 3'ünü Avrupa kadrosuna bildirebilmesi demek.

Fenerbahçe'de listeye kimler alınacak?

Fenerbahçe kış transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü ile güçlendirdi. Sarı-lacivertliler, UEFA'ya sezon başında bildirdiği kadrodan 3 isim çıkarttığı takdirde transferlerinin hepsini yeni listeye ekleyebilecek.

Fenerbahçe'de sezon başında UEFA kadrosunda yer alan Miguel Crespo ve Umut Nayir, takımdan ayrılmıştı.

Galatasaray'da listeye kimler alınacak?

Galatasaray ise kış transfer döneminde kadrosunu Serge Aurier ve Carlos Vinicius ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar'da Avrupa kadrosunda yer alan Sacha Boey ve Cedric Bakambu ise takımdan ayrıldı. 
Galatasaray, takımdan ayrılan futbolcularının yerine yeni transferlerini Avrupa kadrosuna ekleyebilecek. Ayrıca tekrardan takıma dönen Berkan Kutlu'nun da listeye eklenmesi bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler