Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinden 5 gollü maç! İşte kazanan

25.09.2024 - 21:39 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 21:51

Süper Lig ekiplerinden temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakipleri AZ Alkmaar ve IF Elfsborg karşı karşıya geldi. Detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinden 5 gollü maç! İşte kazanan

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakipleri; Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ve İsveç ekibi IF Elsborg, Avrupa Ligi lig aşaması ilk hafta maçında karşı karşıya geldi.

AZ Alkmaar geriden gelerek kazandı

İki ekibin karşılaştığı mücadeleyi; AZ Alkmaar, 23. dakikada geri düşsede 3-2 kazanmasını bildi.

Elfsborg kızardı

Karşılaşmanın 86. dakikasında Elfsborg forması giyen Sebastian Holmen, rakibine yaptığı müdahelenin ardından kırmızı kart gördü.

Roma'dan sonra rakip Galatasaray

Avrupa Ligi lig aşaması ikinci hafta mücadelesinde evinde Roma'yı ağırlayacak olan İsviçre temsilcisi Elfsborg, 3. hafta karşılaşmasında İstanbul'a gelerek Galatasaray'ın konuğu olacak.

Mücadele 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da oynanacak.

Alkmaar'a üst üste rakip oluyoruz

Avrupa Ligi'nin yeni formatı olan lig aşaması serüveninde hem Fenerbahçe'ye hem Galatasaray'a rakip olacak olan AZ Alkmaar, iki mücadeleye de ev sahipliği yapacak.

7 Kasım Perşembe günü saat 23.00'te Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Hollanda temsilcisi, 28 Kasım Perşembe günü saat 20.45'te Galatasaray'ı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler