Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Pierre-Emile Höjbjerg'den kötü haber!

Cem Ergün
22.06.2024 - 19:13 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 19:38

Süper Lig'in iki ezeli rakibi Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Danimarkalı orta saha Pierre-Emile Höjbjerg transferinden kötü haber.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Pierre-Emile Höjbjerg'den kötü haber!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Corriera Dello Sport'un haberine göre Milan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan 28 yaşındaki Pierre Emile Höjbjerg ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Tek talibi Milan değil

Aynı zamanda Antonio Conte'nin başında olduğu Napoli'nin de 28 yaşındaki yıldızın peşinde olduğu belirtildi. Habere göre Mavi-Beyazlıların yıldız futbolcu için 30 Milyon Euro'nun gözden çıkartıldığı kaydedildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede

İtalyan devlerinin transferi için sıraya girdiği Pierre Emile-Höjbjerg için Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede. Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu'nun haberine göre; Galatasaray, Danimarkalı orta saha için kulübü Tottenham'a 10 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti. Jose Mourinho'nun listesinde olduğu kaydedilen yıldız isim için Sarı-Laicvertliler de oyuncunun temsilcisiyle görüşme halinde.

EURO 2024'te boy gösterdi

EURO 2024'te Danimarka'nın, Slovenya ve İngiltere karşısında oynadığı iki mücadelede de boy gösteren Höjbjerg, özellikle İngiltere karşısında gösterdiği performans ile övgü topladı. 

Pierre Emile-Höjbjerg'in performansı

Pierre Emile-Höjbjerg, geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 41 maçta forma giydi. Höjbjerg bu maçlarda gol veya asist katkısı üretemedi. Danimarka milli takımında 79  maça çıkan 28 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 10 gollük performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler