Di Maria Transferi İçin Galatasaray Ve Fenerbahçe'ye Barcelona Rakip Oldu

Ali Bozkurt
27.05.2023 - 09:03 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 09:08

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe, Juventus'tan Angel Di Maria'yı transfer etmek isterken İspanyol devi Barcelona transfere rakip oldu. Detaylar...

Di Maria Transferi İçin Galatasaray Ve Fenerbahçe'ye Barcelona Rakip Oldu

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray ile Fenerbahçe, Juventuslu Angel Di Maria'yı transfer etmek için hamle yaparken İspanyol devi Barcelona'nın da transfer teklifi sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Dev kulüpler talip oldu

İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Di Maria'ya birden fazla Arap kulübünün yanı sıra Barcelona ve Benfica da ilgi gösteriyor.

35 yaşında ve 1.80 boyunda olan Di Maria geçtiğimiz yıl Arjantin ile Dünya Kupası'nı da kaldırmıştı. 131 kez Arjantin Milli Takım formasını terleten Di Maria bu karşılaşmalarda 29 kez fileleri sarstı.

Di Maria Juventus performansı

Bu sezon Juventus ile tüm kulvarlarda 38 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 8 gol ve 7 asiste ulaştı. Kaydettiği 8 golün 4’ünü Serie A’da bulan Di Maria, ligde 4 de asist yaptı. Arjantinli isim, Avrupa Ligi’nde 4 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler