Göztepe-Galatasaray Maçı Soyunma Odası Olayları PFDK'ya Sevk Edilmedi

Akın Ungan
22.02.2022 - 21:49 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 22:28

Göztepe-Galatasaray maçı soyunma odası olayları hakem Arda Kardeşler ve TFF temsilcileri Mustafa Saral, Cengiz Akar ve Bülent Kılıç'ın raporlarında yer almadı.

Göztepe-Galatasaray Maçı Soyunma Odası Olayları PFDK'ya Sevk Edilmedi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın deplasmanda 3-2 kazandığı Göztepe maçından sonra soyunma odası koridorlarında yaşanan arbededen, ceza kuruluna sevk çıkmadı.

Maçta neler yaşandı?

Maç bittikten sonra Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Galatasaraylı Mostafa Mohammed'e saldırdı. Göztepe kalecisini 4-5 arkadaşı zorla tuttu. İddiaya göre olaylar soyunma odası koridorlarında devam etti. İki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı. Bazı Göztepe futbolcularının Galatasaraylı Muhammed’e saldırdığı ileri sürüldü.

Raporlarda yok

Koridorda yaşananlardan sonra gözler hakem Arda Kardeşler ile TFF temsilcileri Mustafa Saral, Cengiz Akar ve Bülent Kılıç’ın raporları TFF'ye ulaştı. Raporda bir bilgi bulunmadığından futbolcular PFDK'ya sevk edilmedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL VİDEO HABER- İrfan Can, Atakan'a saldırdı mı? İşte olayın görüntüsü...
Habere Git

TFF sevkleri açıkladı

TFF'den yapılan ceza sevkleri hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

İlgini Çekebilir
Göztepe'den Galatasaraylı futbolcuya: Utanmaz, terbiyesiz!
Habere Git

"Göztepe AŞ. Kulübü'nün 21.02.2022 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş.-Galatasaray A.Ş. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2021-2022 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 5/9 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, Göztepe A.Ş. Kulübü idarecisi Talat Papatya'nın aynı müsabaka sonrası 22.02.2022 tarihinde medyaya yapmış olduğu açıklamalarında yer alan "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Senin için hazırladığımız haberler