Galatasaray ve Günay Güvenç'ten ilk!

03.11.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 22:17

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta Muslera korkuttu. Uruguaylı file bekçisi sakatlandı; yerine Günay Güvenç dahil oldu. Günay ilk kez ligde Galatasaray forması giydi.

Galatasaray ve Günay Güvenç'ten ilk!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Fernando Muslera, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında korkuttu. Uruguaylı file bekçisi sakatlanarak 58. dakikada yerini Günay Gaüvenç'e bıraktı.

BeIN Sports, sakatlanan Muslera'nın dirseğinde ağrı olduğunu ancak hastaneye gerek duymadığını ve Uruguaylının tedavisinin statta yapıldığını bildirdi. 

Günay Güvenç'ten ilk

Muslera'yı öperek Galatasaray kalesine geçen Günay Güvenç, ilk kez sarı-kırmızılı formayla resmi bir maçta oynadı. 

Cim Bom'un bileği bükülmüyor

Galatasaray, Kasımpaşa'yı Wilfried Zaha'nın (31 ve 51) golleriyle 2-1 mağlup etti ve galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılılar, ayrıca OPTA verilerine göre; 2004-05'ten bu yana ilk kez bir Süper Lig seonunda iç sahada beşte beş yaparak başladı.  

Galatasaray'dan ilk

Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Galatasaray, 1978-79'dan (Trabzonspor; 16; maç) bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk 11 maçında ilk yarı golü yemeyen ilk takım oldu. Okan Buruk'un öğrencileri, Süper Lig tarihinde 11'inci maçlar itibarıyla en yüksek puanına ulaştığı sezonu geçiriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler