Galatasaray, Trabzonspor ve Porto, Schalke 04'ten Amine Harit'i İstiyor

Akın Ungan
17.07.2022 - 17:41 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 17:53

Transfer haberleri | Marsilya'daki kiralık dönemi biten Schalke 04 oyuncusu Amine Harit, Galatasaray, Trabzonspor ve Porto'nun radarında. İşte detaylar...

Galatasaray, Trabzonspor ve Porto, Schalke 04'ten Amine Harit'i İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor, kadroya yapılacak takviye çalışmalarına da devam ediyor. İki büyük kulüp, transferde karşı karşıya geldi.

Galatasaray, Trabzonspor ve Porto karşı karşıya

Fanatik'in, Der Westen'den aktardığı habere göre Galatasaray ve Trabzonspor, Marsilya'daki kiralık döneminin ardından Schalke 04'e geri dönen Amine Harit için girişimlerde bulundu. İki kulübün bu transferdeki rakiplerinden birinin de Portekiz'in devleriden Porto olduğu ifade edildi.

Porto'nun eli daha güçlü

Haberde Porto'nun, çalıştırıcısı Sergio Conceicao sayesinde 25 yaşındaki on numarayı ikna edebileceği kaydedildi. 2016/17 sezonunda Nantes'te beraber çalışma fırsatı bulan ikili, Porto'da tekrar birleşebilir.

Amine Harit kimdir?

18 Haziran 1997 doğumlu Amine Harit, ülkesi Fransa'nın Nantes altyapısında futbola başladı. A takıma kadar yükselmeyi başaran on numara, Temmuz 2017'de Schalke 04'e 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Yıldız futbolcu Aslan oldu! İşte Galatasaray'ın 4. transferi...
Habere Git

Geçtiğimiz sezonun başında Marsilya'ya kiralanan Amine Harit, 33 karşılaşmada görev aldı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran futbolcu, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler