Galatasaray Vecino'yu istedi mi? Erden Timur açıkladı!

Ali Bozkurt
17.10.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 22:25

Galatasaray'da transferin son günlerde gündeme gelen Lazio futbolcusu Matias Vecino, taraftarın tepkisi sonrası iptal olmuştu. Peki Cim Bom Vecino'yu istedi mi? Erden Timur açıkladı.

Galatasaray Vecino'yu istedi mi? Erden Timur açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Lazio forması giyen Vecino transferi gündemi devam ediyor. Transferin son gününde istenilen ve daha sonra vazgeçilen Vecino'nun gerçeğini Timur açıkladı. Detaylar...

''Biz 6 fonksiyonu da olan bir 8 numara istiyorduk''

Erden Timur, Vecino transferine açıklık getirdi. Timur, ''Bir ateş yakılıyor. Genelde marka isim şeyimiz var. Vecino'dan önce isimler vardı. Harcama limitimiz yoktu. 5 hafta oyuncuyu beklettik. Kulüpleri ile pazarlığı yavaş yavaş yapmamız lazım. Hızlı yaparsak sağlık kontrolünden geçirmemiz lazım. Yapmazsanız harcama limiti olmadığında istifa söz konusu. Harcamıa limitini artırmanız lazım. O sırada bir sürü isim çıkıyor. Kulübüyle olan pazarlığı daha uzatmanız lazım. Biz 6 fonksiyonu da olan bir 8 numara istiyorduk.'' dedi.

''Vecino'yla imzalı mail attık''

Erden Timur, Lazio'dan Vecino ile sözleşme imzaladıklarını ve sonra iptal olduğunu açıkladı. Timur, ''Vecino'yla imzalı mail attık. Sonra Sarri, Lazio'nun sahibine "Veicino giderse ben olmam" dedi. Ona bile inanılmadı. Ndombele çok iyi bir oyuncu. Ndombele 8 numara. Vecino'dan çok daha üst seviyede istediğimiz oyuncuları almak için girişim yaptık.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler