Galatasaray, Victor Osimhen için harekete geçti! Bonservis...

09.10.2024 - 15:59 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 16:03

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, Napoli'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için harekete geçti.

Galatasaray, Victor Osimhen için harekete geçti! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İtalya Serie A takımlarından Napoli'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için harekete geçti.

Galatasaray, Osimhen için harekete geçti

Corierre dello Sport'ta yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı takımın, Nijeryalı forvetin bonservisini almak istediği ve bu transferde İngiliz kulübü Chelsea ile yarıştığı belirtildi.

Serbest kalma bedeli 75 milyon Euro

Haberde, Victor Osimhen'in serbest kalma bedelinin Napoli ile yeni sözleşme imzalamasının ardından 130 milyon Euro'dan 75 milyon Euro'ya kadar düştüğü ve sözleşmesine eklenen yeni fesih maddesinin de ocak ayı gibi devreye girebileceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Nijeryalı forvetin bonservisini almakla ciddi şekilde ilgilendiği kaydedildi. Ancak sarı-kırmızılı kulübün Osimhen'in bonservisini alabilmesi için Napoli kulübüne 75 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi gerekiyor.

Chelsea, Osimhen'de ısrarcı

Aslan, transferde Chelsea ile yarışıyor. Bilindiği üzere Chelsea, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti. İngilizler, yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilmek için Napoli'ye 81 milyon Euro ödemek zorunda. Transferin gerçekleşmesi durumunda Napoli 75 milyon Euro, Galatasaray ise 6 milyon Euro kazanacak.

Alanyaspor maçında oynamadı

Öte yandan Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemedi ve maçı locadan takip etti.

İlk golünü Kasımpaşa'ya attı

Nijeryalı yıldız, Galatasaray formasıyla ilk gollerini ligde Kasımpaşa'ya karşı attı. Osimhen, attığı golden sonra sağ elini kalbinin üzerine koyarak kulübün efsanelerinden Metin Oktay ile özdeşleşen selamı vermişti.

Antalyaspor maçında sahada

Başarılı oyuncu, milli aradan sonraki Antalyaspor karşılaşmasında forma giyebileceğini söyledi. Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler