Galatasaray Xavi'yi çıldırttı!

Feride Kara
11.03.2022 - 18:31 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 20:32

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, ilk maçta deplasmanda Barcelona ile golsüz berabere kalırken Xavi devre arasında futbolcularına sinirlendi

Galatasaray Xavi'yi çıldırttı!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Barcelona ile golsüz berabere kalması tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Maçın devre arasında ise Xavi'nin soyunma odasında futbolcularına sert bir dile bağırdığı ve çok sinirlendiği öğrenildi. 

 

Soyunma odasında sinirlendi

İspanyol basınından El Chiringoito'nun haberine göre; Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Galatasaray maçında devre arasında soyunma odasında futbolculara çok sinirlendi ve "Eğer Barcelona'da oynamak istemeyen varsa çıkıp hemen söylesin! Bu haliniz ne?" dediği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın en sağlam kalesi! Galatasaray'dan inanılmaz istatistik...
Habere Git

Xavi Pena'yı beğendi

Maçın ardından konuşan Xavi, “Çok iyiydik, beraber oynadık. Galatasaray çok ısrarcıydı ve agresifti. Inaki mesela çok iyi oynadı. Harika bir iş çıkardı. Birçok durumla karşı karşıya kaldık ve biraz ağır kaldık. Çok serbest adam bulamadık. İkinci yarı çok iyiydik, kazanmayı hak ettik. 1-0’ı hak etmiştik. Bize alan bırakmadılar. Defans olarak da çok iyiydik ama zorlandık” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler