Galatasaray ya da Fenerbahçe'yi seçecek

20.05.2020 - 13:43 | Son Güncellenme: 20.05.2020 - 13:43

Roma forması giyen Mert Çetin sezon sonunda Türkiye'ye transfer olacak? Galatasaray ya da Fenerbahçe, Mert Çetin'i transfer etmek istiyor mu? İşte detaylar...

Galatasaray ya da Fenerbahçe'yi seçecek

Teknik direktör Mustafa Kaplan Gençlerbirliği'nde öğrencileri olan ve şu anda büyük takımların transfer gündeminde yer alan oyuncularla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Kaplan, İtalya'nın AS Roma takımında forma giyen Mert Çetin'in bu yaz Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye kiralık olarak geleceğini söyledi.

Mert Çetin: "Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye geleceğim"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Mustafa Kaplan, "Mert Çetin'in Fenerbahçe'ye gelme ihtimali var. Fenerbahçe onun transferini çok istiyor. Galatasaray'a da transferi olabilir. Her iki takımın da gündeminde olduğunu iyi biliyorum. Roma'dan bütünüyle ayrılmayacaktır; ama kiralık olarak gelip Türkiye'de oynamak istiyor.

Kendisiyle yaptığm en son görüşmede bunu söyledi. Roma, Mert için Gençlerbirliği'ne 3 milyon Euro ödemişti. Fenerbahçe'de stoper ihtiyacı daha çok olduğu için tercihini Fenerbahçe'den yana kullanabilir" dedi.

Ahmet Oğuz Beşiktaş'a gider

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Ahmet Oğuz ile de değerlendirme yapan Kaplan, "Ahmet Oğuz ile Hacettepe ve Gençlerbirliği'nde uzun yıllar çalıştık. Kendi mevkiisinde çok kaliteli, çok profesyonel bir oyuncu. Artık Ahmet'in Gençlerbirliği'nde çıkması gerektiğini düşünüyorum. Büyük takımlarda kesinlikle faydalı olur. Gücü, kuvveti ve atletik yapısı, dinamizmi çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş'ın, eğer gerçekten bu transferi istiyorsa, hemen almasını isterim" şeklinde konuştu.

Berat Ayberk ya Trabzonspor'a ya da Fenerbahçe'ye gidecek

Tecrübeli teknik adam, "Berat Ayberk Özdemir benim A takıma çıkarttığım bir oyuncuydu. Trabzonspor ve Fenerbahçe onun transferiyle ilgileniyor. Bunu bir buçuk ay önce duydum. Ben Gençlerbirliği'ndeyken de Berat'ı yurtdışından isteyenler vardı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Berat ile ilgilendiğini biliyorum. Berat santrafordu, biz orta saha yaptık. Bundan sonra Türk oyunculara daha çok değer verilecek. Ben büyük takımların yerinde olsam bu tür oyuncuları hemen alırım. Berat'ın bu yaz Trabzonspor ya da Fenerbahçe'ye transferi söz konusu" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler