Galatasaray yarın toplanıyor! İşte takımı çalıştıracak isim...

İsa Kethüda
13.06.2021 - 16:10 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 19:59

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yarın Florya'da toplanıyor. Sarı-kırmızılı takımı yardımcı antrenör Selçuk İnan çalıştıracak.

Galatasaray yarın toplanıyor! İşte takımı çalıştıracak isim...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da 19 Haziran’da gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi takımın teknik direktör hâlâ belli olmadı. Başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki ipler koptuğu için Cengiz görevde kalana kadar Terim’le çalışmayı düşünmediğini açıklamıştı. 

Takımı Selçuk İnan çalıştıracak

Bu süreçte yeni bir isimle de anlaşılmazken, sarı-kırmızılı futbolcuları 19’una kadar yardımcı antrenör Selçuk İnan çalıştıracak. Yarın futbolcular Florya’ya gelerek bir dizi testten geçirilecek. Sabah saatlerinde genç futbolcuların sağlık kontrolleri olacak, akşam da toplu antrenman olacak.

Ömer ile anlaşma tamam

Galatasaray dış transferde Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’yı kadrosuna katarken iç transferde de Ömer Bayram ile anlaşmaya vardı. 

Emre Akbaba, Arda Turan...

Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Emre Akbaba ile sözleşmenin uzatılması planlanırken, kaptan Arda Turan’ın gelecek sezon yine Galatasaray formasıyla mücadele etmesi bekleniyor.  Tecrübeli futbolcunun Galatasaray dışında bir düşüncesi yok.

Senin için hazırladığımız haberler