Galatasaray, yeni Fatih'ini buldu! Terim'den transfere onay...

04.08.2020 - 10:54 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 11:02

Galatasaray transfer haberi... Galatasaray, gelecek sezon kadrosuna mutlaka bir kaleci takviyesi yapmak istiyor. Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa forması giyen Fatih Öztürk'ü transfer etmek istediği gündemde.

Galatasaray, yeni Fatih'ini buldu! Terim'den transfere onay...

Galatasaray, geride bıraktığımız sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta ayağı kırılan Fernando Muslera'nın yerine alternatif bir isim arayışında. Galatasaray, yeni kalecisini buldu mu? Hangi kaleciyi transfer edecekler? Fatih Öztürk ile Galatasaray görüştü mü? Son gelişmeler haberde...

Galatasaray'ın şimdiki transfer hedefi Fatih Öztürk

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, Medipol Başakşehir'in Volkan Babacan konusunda kapayı kapatması sebebiyle alternatif isimlere yöneldi ve 1 yıl önce de transfer etmek istediği Kasımpaşalı Fatih Öztürk'ü gündemine aldı.

Fatih Terim, transfere onay verdi

Özellikle ligin ilk yarısı ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde kaleyi tecrübeli bir eldivene teslim etmek isteyen Galatasaray’da Fatih’in transferine teknik direktör Fatih Terim de onay verdiği öne sürüldü. 

Fatih Öztürk de transfere yeşil ışık yaktı

Geçtiğimiz yıl Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyince Kasımpaşa’ya giden Fatih Öztürk ve temsilcisi bu teklife yeşil ışık yaktı. Kasımpaşa’da bu sezon 20 lig maçında görev alan ve kalesinde 44 gol gören 33 yaşındaki eldiven son dönemde ise geçirdiği sakatlığın ardından yedek kalmıştı. Ligin 2. yarısında kaleyi Ramazan’a kaptıran ve geri alamayan Fatih’in de Galatasaray’ın teklifine ‘Evet’ dediği öğrenildi.

Fatih Öztürk ile TL bazında kontrat

Fatih Öztürk’ün de gözden düştüğü Kasımpaşa’dan ayrılmak istediği ve alacaklarına karşılık bonservisini isteyeceği belirtildi. 33 yaşındaki file bekçisini bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, tecrübeli eldiven ile de TL bazında kontrat yapacak.

Galatasaray'ın transferdeki 5. ismi olacak

Sarı-kırmızılılar Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Omar Elabdoulleai ve Kerem Aktürkoğlu’ndan sonra 5. transferini deneyimli kaleciyi renklerine katarak yapmış olacak. 

Seri ve Lemina'nın durumu bekleniyor

Ayrıca kiralık sözleşmeleri biten Seri ve Lemina’nın Türkiye’de tatil yaptıkları ve durumlarının netleşmesini bekledikleri belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler