Galatasaray yeni Kerem Aktürkoğlu'nu 1. Lig'de buldu! Polat Yıldır...

31.05.2022 - 09:42 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 11:13

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık o potansiyelde bir isim arayışı devam ederken gündeme sürpriz bir genç geldi. İşte detaylar...

Galatasaray yeni Kerem Aktürkoğlu'nu 1. Lig'de buldu! Polat Yıldır...

Spor Toto Süper Lig'de kabus gibi bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da gözler seçim sürecine çevrildi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanlığı için Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek yarışacak. Adaylar, hazırlıklarını sürdürürken takımın transfer çalışmaları da scout ekibi tarafından yürütülüyor.

Sezonun yıldızı Kerem Aktürkoğu

Taraftarlarını bu sezon büyük hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da performansıyla öne çıkan isim Kerem Aktürkoğlu olmuştu. Sarı-kırmızılı takıma 24 Erzincanspor'dan 2020 yılında gelen Kerem, attığı goller ve yaptığı asistlerle yıldızını parlattı. 23 yaşındaki genç futbolcu için Avrupa kulüpleri de sıraya girdi.

 

Galatasaray'ın satışından iyi bir bonservis bedeli beklediği Kerem Aktürkoğlu için en ciddi aday ise Olympique Lyon... Milli futbolcunun, Fransızca derslerine başladığı bile öne sürüldü.

Yeni Kerem, Polat Yaldır

Kerem'in satılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'ın scout ekibi alt liglerde arayışlarına devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre; scoutların son hedefi ise Samsunspor'un genç yıldız adayı Polat Yaldır. 2003 doğumlu olmasına rağmen bu sezon 1. Lig'de 13 maçta forma giyip 2 de gol atan Polat, izleme listesine alındı.

İlgini Çekebilir
Rumen basınından Galatasaray iddiası! Teklif yapıldı
Habere Git

Polat Yaldır kimdir?

17 Mayıs 2003 tarihinde Aksaray'da dünyaya geldi. Kariyerine Samsunspor altyapısında başladı. 2021'de A takıma yükseldi. Bu sezon tüm kulvarlarda 16 karşılaşmada görev alan Polat, 4 gole imzasını attı. 1.84 boyundaki genç kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 200 bin Euro...

Senin için hazırladığımız haberler