Galatasaray yeni on numarasını buldu! Mertens'in yerine...

15.10.2024 - 10:27 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 10:36

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni on numarasını İtalya Serie A'da buldu. Sarı-Kırmızılı takım dünyaca ünlü yıldızı transfer listesine aldı.

Galatasaray yeni on numarasını buldu! Mertens'in yerine...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da transfer planlaması şimdiden başladı. Sarı-Kırmızı takımın, İtalya Serie A'da Roma'nın formasını giyen Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

Mertens'in emekliliği

Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens'in sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 37 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda futbol kariyerini sonlandırarak emekli olması bekleniyor.

Aslan'da hedef Dybala

Bunun üzerine yeni on numara arayışlarına başlayan Galatasaray, daha önce de birçok kez gündemine geldiği Paulo Dybala'ya yöneldi. Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray, devre arası transfer döneminde Arjantinli yıldız için girişimlerde bulunacak.

Sözleşme uzatmadı

Paulo Dybala'nın, Roma ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek. İtalyan ekibiyle henüz yeni sözleşme konusunda görüşmelerde bulunmayan 30 yaşındaki yıldız, sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılabilir.

Sezon performansı

Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla 7 maçta 355 dakika sahada kaldı. Arjantinli yıldız bu karşılaşmalarda 1 gole imza attı.

Kariyer istatistikleri

Kariyeri boyunca Institudo, Palermo, Juventus ve son olarak Roma'nın formasını terleten Dybala, toplamda 510 maça çıktı ve 188 gol, 82 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler