Galatasaray yeni sezon iç saha formasını tanıttı! İşte fiyatı...

17.06.2022 - 11:00 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 11:13

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunda giyeceği iç saha formaları satışa sunuldu. Forma tanıtımında Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu yer aldı. İşte detaylar...

Galatasaray yeni sezon iç saha formasını tanıttı! İşte fiyatı...

Galatasaray'ın yeni sezon iç saha formaları görücüye çıktı.

"Birlikte Kükre"

Sarı kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yeni sezon iç saha formaları, "Ali Sami Yen’de gittiğin o ilk maçla, sesini kısan tüm marşlarla, kazanılan her yıldızla, birlikte büyüyen kocaman bir aslan ailesi! Hep birlikte yeni sezonda, yeni hayallere doğru bir kez daha; #BirlikteKükre" ifadeleriyle tanıtıldı.

İşte Galatasaray'ın paylaşımı

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 17 yıl sonra Franck Ribery şoku!
Habere Git

Erkek ve Kadın futbolcular aile üyeleriyle birlikte tanıttı 

Erkek ve Kadın A Takım oyuncularına Galatasaray ailesinin fertlerinin de eşlik ettiği fotoğraf çekiminde Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, İsmigül Yalçıner, Zeynep Ege Güneş ile altyapının yıldızları Hamza Yiğit Akman, Özgür Baran Aksaka yer aldı.

Galatasaray yeni sezon formalarının fiyatı ne kadar?

Spor Giyim firması Nike tarafından üretilen Galatasaray'ın yeni sezon iç saha formaları 800 TL'den satışa çıkarıldı. 800 TL'lik formanın taraftar forması olduğu öğrenilirken futbolcuların sahada giydiği formaların 1500 TL civarı olması bekleniyor. Geçen sezon formaları 399 TL'den satışa çıkmış, daha sonra zamlanarak 500 TL olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler