Galatasaray HDI Sigorta yeni transferde anlaşmaya vardı!

Aleyna Gürgen
01.03.2024 - 21:53 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 09:03

AXA Sigorta Efeler Ligi'nden Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankkart'ın milli oyuncusu Arslan Ekşi transferinde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Galatasaray HDI Sigorta yeni transferde anlaşmaya vardı!

Ziraat Bankkart'ta ayrılık çanları çalıyor. Takımın tecrübeli milli pasörü Arslan Ekşi'nin Galatasaray HDI Sigorta ile yeni sezon için anlaşmaya vardığı öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray HDI Sigorta kupaya veda etti
Habere Git

Galatasaray'a milli transfer

Galatasaray HDI Sigorta'da kadro çalışmaları devam ediyor. Voleybol Magazin, Sarı-Kırmızılı ekibin son olarak Ziraat Bankkart oyuncusu Arslan Ekşi ile transfer için prensipte anlaşmaya vardığını aktardı. Ekşi, 2020-21 sezonundan bu yana Ziraat'te forma giyiyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Daikin, PTT'nin en skorerini transfer etti!
Habere Git

Arslan Ekşi kimdir?

Filenin Efeleri'nde pasör olarak forma giyen Arslan Ekşi 17 Temmuz 1985'te dünyaya geldi. Profesyonel voleybol kariyerine Arçelik İstanbul'da başlayan milli voleybolcu daha sonrasında Fenerbahçe, VfB Friedrichshafen, İBB Spor Kulübü, Lokomotiv Novosibirsk, Halkbank, Spor Toto'da yer adlı. Güncel olarak Ziraat Bankkart'ta oynayan Ekşi'nin Galatasaray HDI Sigorta ile prensipte anlaşmaya vardığı öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Daikin'in yıldız ismi Amerika'ya transfer oldu!
Habere Git

Galatasaray HDI Sigorta ligde kaçıncı sırada?

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Galatasaray HDI Sigorta ligde güncel olarak dördüncü sırada, Ziraat Bankkart’ın hemen ardında yer alıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin ligde 14 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile toplamda 44 puanı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler