Galatasaray, Angel Delgado'yu kadrosuna kattığını açıkladı!

Cem Ergün
02.07.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 19:53

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet'ten ayrılan Angel Delgado'yu kadrosuna kattığını açıkladı. Detaylar...

Galatasaray, Angel Delgado'yu kadrosuna kattığını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

2024-2025 yılı için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray Ekmas, pivot pozisyonu için önemli bir adım attı. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş Emlakjet forması giyen Dominikli yıldız Angel Delgado’yu kadrosuna kattı. Yeni sezonda Sarı-Kırmızılıların formasını terletecek Delgado ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Galatasaray Angel Delgado'yu açıkladı

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız son iki sezonda ligimizde Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Emlakjet formaları ile boy gösteren uzun oyuncu Ángel Delgado’yu bir yıllık sözleşme ile sarı kırmızılı renklerimize bağladı. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka forması giydiği 2022/23 sezonunda 11.6 sayı, 8.5 ribaunt, Beşiktaş Emlakjet forması ile mücadele ettiği geçtiğimiz sezon ise 8.5 sayı, 9.4 ribaunt istatistikleri ile sahada yer alan 208 cm boyundaki Dominikli yeni transferimiz Ángel Delgado’ya Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, parçalı forması ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz."

Galatasaray, Dominikli milli basketbolcunun transferini şu videoyla duyurdu:

Beşiktaş karnesi

Geçtiğimiz yaz Pınar Karşıyaka’dan Beşiktaş Emlak Jet’e transfer olan 206 cm boyundaki Angel Delgado, sezonu 8.8 sayı, 9.3 ribaund ortalamaları ile tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler