Galatasaray yenildi, salondan 'Hidayet istifa' sesleri yükseldi

Ali Bozkurt
16.10.2021 - 20:03 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 20:04

ING Basketbol Ligi'nde Bahçeşehir Koleji, Galatasaray NEF'i deplasmanda 85-78 yendi. Karşılaşmanın sonunda sarı kırmızılı taraftarlar hakemlere ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na tepki gösterdi.

Galatasaray yenildi, salondan 'Hidayet istifa' sesleri yükseldi

AJANSSPOR HABER


ING Basketbol Ligi'nde Bahçeşehir Koleji,  Galatasaray NEF'i deplasmanda 85-78 yendi. Karşılaşmanın sonunda sarı kırmızılı taraftarlar hakemlere ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na tepki gösterdi. Salondan"Hidayet istifa" sesleri yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynana karşılaşmanın ilk periyodunu Galatasaray Nef 21-19 önde kapadi. İkinci periyotta çekişme sürerken bu kez konuk Bahçeşehir devreyi 40-36 önde kapadı.
Karşılaşmanın son periyoduna 58-58 beraberlikle gidildi. Son 10 dakikada daha iyi oynayan ve rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen Bahçeşehir sahadan 85-78 galip ayrıldı. Konuk takımda sakatlanana kadar Ben Bentil etkili bir oyun sergilerken Oğuz Savaş yaptığı asistler, attığı sayılar ve blokla karşılaşmaya damga vurdu.  Galatasaray Nef'te ise Melo Trimble attığı üçlüklerle takımının son dakikaya kadar oyunun içinde kalmasını sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler