Galatasaray, Transfer Listesinin İlk Başına Cedric Bakambu'yu Yazdı

İsa Kethüda
20.07.2023 - 08:17 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 08:25

Transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Galatasaray, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Nasr forması giyen Cedric Bakambu'yu kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Transfer Listesinin İlk Başına Cedric Bakambu'yu Yazdı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı 11 günlük kamp ile tamamlayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, oynadığı 4 hazırlık maçında 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray'da hedef ikinci golcü Bakambu

Fanatik'te yer alan habere göre; Arjantinli yıldız Mauro Icardi transferinde geri sayıma geçen sarı-kırmızılı takım, bir yandan da ikinci golcü için çalışmalarını sürdürürken uzun süredir görüştüğü Cedric Bakambu'yu da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe yeni transferine kavuştu!
Habere Git

Bakambu, Yunanistan'da gol kralı oldu

Formasını giydiği son kulüp olan Olympiakos ile 37 maça çıkan Cedric Bakambu, 18 gol ve 3 asistlik performans sergilemiş, gol krallığı tacını takmıştı.

Ailevi sebepler nedeniyle Al Nasr'dan ayrılıyor

2022/23 sezonunun başında Olympiakos'a katılan Cedric Bakambu, sözleşmesinin tamamlanmasıyla geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a transfer olurken, takımıyla maça çıkmadan BAE ekibine veda etmiş olacak. Ailevi sebepler nedeniyle veda kararı alan Kongolu forvet, rotayı kısa süre içerisinde Florya'ya çevirecek.

Galatasaray'ın Bakambu teklifi

Yaklaşık 1.5 milyon Euro teklif edilen Kongolu oyuncu, bu öneriye sıcak baktı. 32 yaşındaki santrfor, tüm şartları kabul ederken, arada tek bir pürüz vardı. 

Al Nasr FC ile 2 senelik kontrat imzalayan ancak ailevi sebepler nedeniyle ayrılma kararı alan Bakambu, sözleşmesini feshetmek için yaptığı görüşmelerini noktaladı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan transfer sözleri: "Becao'dan sonra frene basacağız!"
Habere Git

Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılacak

Bakambu'nun Galatasaray'a transferi kısa süre içerisinde resmen açıklanacak. Sarı Kırmızılı yönetim, önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının UEFA listesine bu oyuncuyu kaydetmeyi planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler