Galatasaray yöneticileri transfer için İtalya'dan Almanya'ya geçiyor! İşte hedefteki iki yıldız...

13.09.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 13:34

Roma'dan Nicola Zalewski transferini sonuca ulaştıramayan Galatasaray yöneticileri iki futbolcu için transfer görüşmeleri yapmak için İtalya'dan Almanya'ya gidecek. Detaylar haberimizde...

Galatasaray yöneticileri transfer için İtalya'dan Almanya'ya geçiyor! İşte hedefteki iki yıldız...

AJANSSPOR - HABER

İtalya'da sürdürdüğü transfer görüşmelerinde Roma ile anlaşmasına rağmen Nicola Zalewski'yi ikna edemeyen Galatasaray, rotasını Almanya'ya çevirdi.

İtalya'dan Almanya'ya geçiyorlar

Sport Digitale'nin haberine göre Roma'da bulunan Galatasaray yöneticileri, iki futbolcuyla transfer görüşmesi yapmak için bugün saat 13.00'de Almanya'ya uçacak.

Hedefteki isimler Roland Sallai ve Ruben Vargas

Sarı kırmızılı yöneticiler Almanya'da Freiburg'un 27 yaşındaki Macar futbolcusu Roland Sallai ve Augsburgs'un 26 yaşındaki İsviçreli kanak oyuncusu Ruben Vargas için transfer görüşmelerinde bulunacak.

Roland Sallai'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

2018'den bu yana Freiburg forması giyen Roland Sallai'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Bu sezon iki maçta 44 dakika forma giyen Macar futbolcu kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 37 maçta 8 gol 4 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Ruben Vargas'ın piyasa değeri 9 milyon euro

Sallai gibi sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Ruben Vargas'ın güncel piyasa değeri ise 9 mimyon euro... İsviçreli futbolcu bu sezon 2 maçta 56 dakika sahada kalırken geçtiğimiz sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler