Vahap Tanrıverdi: Abdurrahim Albayrak ibra etmesinler diye oy topladı

Feride Kara
28.03.2022 - 00:31 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 00:51

Galatasaray olağan mali genel kurulunda ibra alamayan yönetim seçime hazırlanırken Vahap Tanrıverdi Abdurrahim Albayrak ile ilgili bir iddia ortaya attı

 Vahap Tanrıverdi: Abdurrahim Albayrak ibra etmesinler diye oy topladı

Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulunda Başkan Burak Elmas yönetiminin faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray yönetici Vahap Tanrıverdi TV100 ekranlarında açıklamalarda bulundu. 

Abdurrahim Albayrak ibra almayalım diye oy topladı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Tanrıverdi Abdurrahim Albayrak ile çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Tanrıverdi "Sustuk, arkamızdan konuşuldu. Abdurrahim Albayrak dün kişi kişi gezip bizi ibra etmesinler diye oy topladı...Galatasaray'da artık ibra konularının tadı kaçtı. Galatasaray için canımı verecek biriydim ama ibra edilmedikten sonra o kapılardan artık içeri girmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
 

Işıtan Gün 'Hep birlikte istifa edelim!' dedi

Galatasaray camiasının tartışılan ismi Işıtan Gün hakkında konuşan Tanrıverdi: ”Başkan Burak Elmas, Işıtan Gün'e 'İstifa et!' dedi. Işıtan Gün de 'Hep birlikte istifa edelim!' diye cevap verdi!” diyerek merak edilen bir konuya açıklık getirdi.

 'Grande Terim' koleksiyonu

Fatih Terim görevden ayrılmasaydı neler olacağını açıklayan Tanrıverdi: ”Fatih Hoca görevden ayrılmadan hemen önce ben, GS Store'da 'Grande Terim' koleksiyonunu çıkarmak için uğraşıyordum!” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler