Şok iddia: Galatasaray yönetimi Torrent'i gönderecek!

Feride Kara
13.02.2022 - 00:38 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 00:59

TV100'de yayınlanan VAR Odası programında gündeme çarpıcı bir iddia geldi. Galatasaray yönetimi olağanüstü toplanacak ve Torrent ile yollar ayrılacak.

Şok iddia: Galatasaray yönetimi Torrent'i gönderecek!

TV100'de yayınlanan VAR Odası programında gündeme gelen iddia çok konuşulacak. Bu iddiaya göre Galatasaray yönetimi olağanüstü toplanma kararı aldı. Domenec Torrent ile en geç yollar Salı günü ayrılıyor. Torrent'in yerine Okan Buruk ya da Bülent Korkmaz ile anlaşılacak.

Okan Buruk Galatasaray'dan haber bekliyor

Torrent'in geleceği konuşulurken yine TV100 ekranlarına konuşan Okan Buruk: "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." ifadelerini kullandı. 
 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk Galatasaray ateşini yaktı!
Habere Git

Torrent Galatasaray tarihine geçti

Galatasaray Domenec Torrent'in başında olduğu hiç bir maçı kazanamadı. Domenec Torrent,lig tarihinde Galatasaray'ın başında çıktığı ilk beş maçta galibiyet alamayan ilk teknik direktör oldu. Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 14 karşılaşmada 7 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

4-2 Hatayspor (M)

3-1 Kasımpaşa (M)

2-1 Trabzonspor (M)

1-1 Alanyaspor (B)

1-1 Kayserispor (B)

Senin için hazırladığımız haberler