Zaha transferi videosunda yer alan SYK Sport Muhabiri Kadın kimdir? Jo Wilson kimdir?

24.07.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 23:12

Galatasaray, Zaha transferini Sky Sport muhabiri Jo Wilson ile açıkladı. Peki videoda yer alan kadın kimdir, instagram hesabı nedir ve adı ne? Detaylar...

Zaha transferi videosunda yer alan SYK Sport Muhabiri Kadın kimdir? Jo Wilson kimdir?

AJANSSPOR HABER

Wilfried Zaha transferini Ali Cabbar ve Olan Var Olmayan Var parçası ile duyuran Galatasaray, video seslendirmesini ise SKY Sport muhabiri Jo Wilson'a yaptırdı. Galatasaray demesiyle ünlü olan Wilson, merak konusu olmaya başlandı. Detaylar... 

Zaha transferi videosunda yer alan kadın kimdir?

Zaha transfer duyuru videosunda yer alan kadın Jo Wilson'dur. Wilson, SKY Sport'ta muhabirlik yapmaktadır.

Galatasaray'ın transfer viodesunda dikkat çekti

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Wilfried Zaha transferini yayınladığı bir video ile duyurdu. Videoda yer alan Sky Sports muhabiri Jo Wilson ise taraftarların dikkatini çekti. Taraftarlar videoda Galatasaray için Türk Devi ifadesini kullanan ve ekibin başarılarından bahseden Wilson’ın kim olduğunu araştırmaya başladı.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tek hedef Avrupa
Habere Git

Jo Wilson kimdir?

Taraftarlar tarafından merak edilen muhabir Jo Wilson 25 Eylül 1985’te Birleşik Krallık’ta dünyaya geldi. 2,5 yaşındaki kızı Mabel ve kocası Dan McGrath ile Cotswolds'ta yaşayan Wilson 2011 yılında Glasgow Caledonian Üniversitesinde gazetecilik alanından yüksek lisans yaptı. 

Aynı yıl Sky Sports News’da stajyer olarak yer alan televizyon sunucusu daha sonrasında editörlük pozisyonunda yer aldı. 2015’te ilk kez Sky Sport News için sunuculuk yapan Wilson 2020’de doğum yapmasının ardından doğum iznine ayrıldı ve 13 ayın ardından Sky Sports’a döndü.

Kanser ekranlardan ayıramadı

37 yaşındaki televizyon sunucusu Jo Wilson 5 Eylül 2022’de yaptığı bir açıklama ile sevenlerini üzdü. Televizyon sunucusu yapılan rutin smear testinin sonuncunda kendisine 3. evre rahim ağzı kanseri teşhisi konduğunu açıkladı. Kanser teşhisi Wilson'ı yalnızca 3 ay ekranlardan ayırabildi. Wilson, 30 Kasım 2022’de yeniden Sky Sports News ile ekranlara döndü. 

Başarılı sunucu kanser olduğunu öğrendiği dönemde yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı: “Sevimli bir hemşire elimi tutarken ağladım. Sonra eşime sarıldım ve doktora ‘Ölecek miyim?’ dedim. ‘Ölmeyeceksin, durumun gayet tedavi edilebilir’ diye beni rahatlattı.” 

Senin için hazırladığımız haberler