Galatasaray, Ziyech ve Zaha ile güldü! Icardi sahne aldı
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Avusturya'da hazırlık maçı kapsamında Lecce ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleyi 2-1 kazandı.

Son 5 Haber

Darwin Nunez transferi uzadı, Trabzonspor'un hedefindeki yeni golcü belli oldu

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe'den +4 kontenjanı için iki transfer birden! Arjantinli genç yetenekler listede...

Galatasaray'a Victor Nelsson müjdesi

Spor yazarları Fenerbahçe - Lyon maçını değerlendirdi! Olay Asensio - İsmail Kartal iddiası
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezonun 4. hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile Raiffeisen Arena'da karşı karşıya geldi.Sarı-kırmızılı ekip İtalyan ekibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Goller Ziyech ve Zaha'dan
İstanbul temsilcisinin Lecce'yi 2-1 mağlup ettiği maçlar Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha'dan geldi. Mücadelenin 9. dakikasında savunmanın pas hatasını iyi değerlendiren Faslı yıldız sağ çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşla skoru 1-0'a getirirken 40. dakikada Fildişi Sahilli futbolcu ise sol çaprazdan çalımlarla ceza sahasına girdi ve sağ ayağıyla topu ağlara göndermeyi başardı.
Parma ile karşılaşacak
Son şampiyon, 27 Temmuz Cumartesi günü bir başka Serie A ekibi Parma ile sezonun son hazırlık maçını yine Raiffeisen Arena'da oynayacak.
İlk rakip Hatayspor
2024/2025 sezonunun açılış maçını oynayacak olan Galatasaray, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de evinde Hatayspor'u ağırlayacak.
Icardi sahaya çıktı kaptan oldu
Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi, mücadelenin 64. dakikasında Mertens'in yerine oyuna dahil oldu ve yerini Berkan Kutlu'ya bırakan Torreira'dan kaptanlık pazubandını aldı.