"Galatasaray'a %100'ümle gelseydim bambaşka olurdu"

08.04.2020 - 00:49 | Son Güncellenme: 08.04.2020 - 08:36

"Galatasaray'a %100'ümle gelseydim bambaşka olurdu"

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

Yolu Galatasaray'dan geçen ve şampiyonluk da tatan Iasmin Latovlevici, geriye dönüp baktığında her şeyin daha iyi olabileceğini söyledi. Gençlerbirliği, Karabük, Galatasaray, Bursaspor...

Oynadığı her kulüpte bir iz bıraktı. AJANSSPOR’a özel açıklamalarda bulunan Rumen futbolcuyla Galatasaray günlerini konuştuk. Öncelikle karantina günlerini sorduğumuz Latovlevici, “Beni de dünyayı nasıl etkilediyse o şekilde etkiledi. Sosyal ilişkiler kısıtlandı. Benim için en çok değişen şey normal evde yaptığım idmandan daha fazla çalışma yapıyorum” dedi.

Uzaktan Galatasaray’ın nasıl gözüktüğünü anlatan Latovlevici, “Herkesin büyük takımları gördüğü gibi görüyorum. En iyi ekip ve iyi isimlerle ligde gördüğüm en iyi takım” ifadelerini kullandı. 

"Zamanlamaya üzülüyorum"

"Galatasaray’da daha uzun kalmak ister miydin, kendine haksızlık yapıldığını düşünüyor musunuz?” sorumuza cevap veren Latovlevici, “Futbolcu olarak kariyerine büyük takımlarda başlamak ve kariyerini çok iyi takımlarda bitirmek istiyorsun. Orada olabildiğince uzun kalmak istiyorsun. Sadece şu konuda üzgünüm ki o dönemki hayat ve zamanlamayla ilgili üzülüyorum. Yeni ameliyat olmuş bir şekilde geldim ve üç ay sonra tekrar sakatlandım ve başka bir ameliyat da geçirdim. Yanlış anlamayın bunu söylerken mazeret aramıyorum. Sadece yüzde 100 gelmiş olsaydım her şey başka olurdu” diye konuştu.

Fatih Terim inanılmaz bir hoca

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında konuşan Rumen futbolcu, “İnanılmaz bir antrenör, koç olmasının ötesinde çok iyi motive eden iyi bir adam. Bütün futbolcuların babası. Onunla ne istersen, herhangi bir konuda çok rahat konuşabilirsiniz. Ve bu vesileyle ona çok çok geçmiş olsun diliyorum ve sağlık diliyorum” dedi. 

"O anı unutamıyorum"

Iasmin Latovleci diğer sorularımıza şu şekilde cevap verdi

Galatasaray’da unutamadığın an?

-Ligi kazandığımız zaman ve stadyumda ailemle stada çıkmak ve madalyamı almak. O anı unutamıyorum.

Galatasaray’daki en yetenekli futbolcu?

-İnanıyorum ki çok iyi takımlarda kötü oyuncular olmaz, herkes çok yetenekliydi.

Galatasaray’da sana en yakın kişi kimdi?

-Takımdaki herkes birbirine daha iyi olması için, adaptasyon için yardım ediyordu. Söyleyebilirim ki Galatasaray’da her şey benim için çok anlamlıydı. Ve herkes bana çok yakındı. Bunun için “Teşekkür ederim.”

Saracchi hakkında ne düşünüyorsun?

-Saracchi genç ve çok iyi bir potansiyele sahip. Ona başarılar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler