Galatasaray'a Franck Ribery şoku! 700 bin Euro tazminat

17.06.2022 - 10:26 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 12:04

Galatasaray'a, kısa bir dönem forma giydikten sonra alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrılan Franck Ribery'den şok haber geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Franck Ribery şoku! 700 bin Euro tazminat

AJANSSPOR - HABER

2004-2005 sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Franck Ribery, 6 ay giydiği sarı kırmızılı forma altında performansıyla taraftarları kendisine hayran bırakmıştı. Ocak ayında geldiği Galatasaray'da Temmuz ayında alacaklarını ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrılan Fransız yıldız, bedelsiz olarak Marsilya'ya transfer olmuştu. 

Galatasaray yargıya taşıdı, CAS Riber'yi haklı buldu

Galatasaray her ne kadar konuyu yargıya taşımış olsa da Spor Tahkim Mahkemesi CAS, 2007’de aldığı kararla Ribery'nin parasının ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'la olan sözleşmesinin feshedilmesini onayladı.

Galatasaray, Ribery'nin menajerine tazminat ödeyecek iddiası 

Yaşananların üzerinden yaklaşık 17 yıl sonra Galatasaray gelen haberle bir kez daha şok yaşadı. Gazeteci Gökhan Dinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararı kulübe ulaştı. Galatasaray 700 bin euro tazminat ödeyecek." yazdı.

 

Franck Ribery'nin o dönem menajeri olan Bruno Heiderscheid, menajerlik ücretinin ödenmediği gerekçesiyle hem Galatasaray'ı hem de Ribery'i dava etmişti. 

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın yeni teknik direktörü! Eski yönetici açıkladı
Habere Git

Tazminatı Ünal Aysal mı ödeyecek?

Öte yandan Ünay Aysal, Fransız futbolcuyla ilgili ortaya çıkan zararı ve tazminatı kendisinin ödeyeceğini açıklamıştı. Yaşanan bu son gelişmenin ardından gözler Ünal Aysal'a çevrildi.

Senin için hazırladığımız haberler