Galatasaray'a Lazio maçı için 2 müjdeli haber! Emre Kılınç ve Feghouli

15.09.2021 - 18:21 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 20:19

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu ağırlayacak Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolculardan Emre Kılınç ve Sofiane Fegholi takımla beraber çalıştı.

Galatasaray'a Lazio maçı için 2 müjdeli haber! Emre Kılınç ve Feghouli

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda idman öncesi teknik direktör Fatih Terim ile golcü futbolcu Halil Dervişoğlu basın toplantısında soruları yanıtladı. 

Ardından zorlu karşılaşma öncesi Florya'daki idmana geçildi. Çalışmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Burada Galatasaray adına sevindirici bir gelişme yaşandı.  

Emre Kılınç'tan güzel haber

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan futbolculardan Emre Kılınç ve Sofiane Fegholi de takımla çalışmalara katıldı. Trabzonspor maçınınn ilk yarısında atığı 2 golle yıldızlaşan Emre Kılınç aşil bölgesindeki ağrıları nedeniyle 2. yarıya çıkamamıştı. 

Feghouli de takıma döndü

Sofiane Feghouli ise Cezayir Milli Takımı'nda sakatlanmış ve Trabzonspor karşılaşmasının kadrosunda yer almamıştı. İki futbolcunun Lazio maçında oynayıp oynamayacağı konusunda son kararı Fatih Terim verecek.

Antrenman performansı ölçü olacak 

Deneyimli çalıştırıcı basın toplantısında, "Kadro için henüz karar vermedim. Marcao'yu da oynatabilirim ama kadroyu henüz net hale getirmedim. Bugün Barış'ı atelle idmana çıkarabilir miyiz diye düşündük. Çünkü her oyuncuya ihtiyacımız var. Son idmanda hem Emre hem de Feghouli'yi tekrar deneyeceğiz. Durumlarını görmemiz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler