Galatasaray'a ahşap top hediye edecekler..

21.12.2015 - 17:46 | Son Güncellenme: 21.12.2015 - 17:46

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray'la karşılaşacak Spor Toto 3. Lig temsilcisi Kastamonuspor 1966'nın taraftarları, sarı-kırmızılı kulübe ahşap top hediye edecek.

Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ile kupada aynı grupta bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Kastamonuspor taraftarının centilmenliğini göstermek istediklerini dile getiren Yazıcı, "Futbolun buna çok ihtiyacı var. Futbol sahada oynanır, centilmenlik tribünde olur. Türkiye'ye de bunu Kastamonuspor taraftarları gösterecektir. Kastamonu'nun bir ahşap yapılanması var. Galatasaray Kulübüne ahşaptan top yaptırıyoruz. Galatasaray'ın müzesinde Kastamonuspor 1966'nın hatırası olarak saklarlar. Kırmızı ve siyah, hafife alınacak bir renkler değil. Kırmızı şehitlerimizin kanı, siyah analarımızın hüznü, ağıdı" şeklinde konuştu. 

Takımın başarısından sonra hedeflerinin de büyüdüğünü kaydeden Yazıcı, şunları kaydetti:
"Kura çekimindeki mutluluğumu anlatamam. Diğer kulüplerimiz yanlış anlamasın, Kastamonuspor 1966'nın bayrağının Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray'ın stadında dalgalanacağını görmek benim için en büyük mutluluk olsa gerek. Bu mutluluk her zaman bizim anılarımızda kalacak. Şehir içi, okul ve üniversite bazında çalışmalarımız var. Şehri kırmızı ve siyaha bürümek amacıyla bayrak kampanyasına başladık. Galatasaray Kulübünün yöneticileri kabul ederse Kastamonuspor Taraftarlar Derneği olarak Galatasaray'a yemek de ikram etmek istiyoruz."

Taraftarlardan Yasemin Ölegen de her zaman takımın yanında olduklarını belirtti. Maçın çok güzel bir ortamda geçeceğini aktaran Ölegen, pankart çalışmalarının ve diğer hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

Kastamonuspor 1966-Galatasaray maçı, 23 Aralık Çarşamba günü Gazi Stadı'nda yapılacak. 

Senin için hazırladığımız haberler