Galatasaray, Sofyan Amrabat'ı transfer etmek için hamle yapıyor

Ali Bozkurt
31.08.2023 - 08:30 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 08:42

Orta sahaya transfer yapmak için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, son olarak gündemine Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı aldığı iddia edildi.

Galatasaray, Sofyan Amrabat'ı transfer etmek için hamle yapıyor

AJANSSPOR HABER

Molde maçından sonra orta sahaya transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, gündeminde yer alan oyuncularla görüşmeleri sıklaştırmaya başladı. Cim Bom'un eski oyuncusu Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan'ı kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. 

İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, İtalyan ekibi, sarı - kırmızılılardan gelen ilk teklifi reddetti, ancak Manchester United'ın da teklifinin reddedilmesi Galatasaray cephesini umutlandırdı.

İkinci görüşme olacak

Galatasaray'ın yeni bir teklif hazırlayarak Fiorentina ile yeniden masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Sarı - kırmızılı yöneticiler iyi bir ikinci teklifle transferi bitirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Emil Breivik’i transfer edecek mi? Temsilcisi Solbakken açıkladı
Habere Git

Breivik gündeme geldi

Yakup Çınar'ın haberine göre; Molde'nin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik'in temsilcisi Jim Solbakken, genç futbolcunun transferi konusunda Galatasaray ile görüştüklerini açıkladı.

2022 Dünya Kupası'nda tüm dünyanın dikkatini çeken Amrabat'ın Fiorentina ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

2020 yılından bu yana Fiorentina forması giyen Faslı futbolcu Amrabat, İtalyan ekibinde çıktığı 107 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
 

Senin için hazırladığımız haberler