Galatasaray’a antrenmanda Mohammed morali

31.03.2021 - 20:18 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 20:22

Galatasaray haberleri… Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıkların sürdüren Galatasaray’da Mısır Milli Takımı’ndan dönen golcü futbolcu Mostafa Mohammed de yer aldı. İşte ayrıntılar…

Galatasaray’a antrenmanda Mohammed morali

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mısır Milli Takımı kampından dönen Mostafa Mohammed de sarı kırmızılıların antrenmanına katıldı.

Cimbom pas çalıştı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idman, ısınma hareketleri ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Daha sonra pas drilleri üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde pas çalışmasının ardından sınırlı alanda çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre milli takım kamplarında ve milli takım dönüşünde yapılan Covid-19 PCR testleri pozitif çıkan iki futbolcunun izolasyon, tedavi ve takip programına devam edildi.

 

Kerem tedavi oldu

Ülkelerinden henüz dönemeyen Henry Onyekuru, Ryan Babel, Peter Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Gedson Fernandes ve Sofiane Feghouli ise antrenmanda yer almadı. Sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu’nun da tedavisine devam edildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler