Galatasaray'a Assunçao yerine Romalı önlibero! Transfer çalışmaları başladı

Akın Ungan
19.01.2022 - 19:36 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 19:59

Galatasaray, ara transfer döneminde takviye için Roma'dan, Amadou Diawara'yı listesine ekledi. Daha önce oyuncunun yerine, Gustavo Assunçao alınmıştı.

Galatasaray'a Assunçao yerine Romalı önlibero! Transfer çalışmaları başladı

Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent ile anlaşmaya varan Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarına başladı.

Amadou Diawara için çalışma başladı

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, orta saha transferinde Roma forması giyen Amadou Diawara'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Diawara, sezon başında da Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmiş, fakat oyuncunun yerine Gustavo Assunção transfer edilmişti.

Gustavo Assunção'nun sözleşmesi feshediliyor!

Bu sezonun başında Famalicão'dan kiralanan Gustavo Assunçao, kadroda düşünülmeyen isimler arasında. Sarı kırmızılı yönetim 2 karşılaşmada sadece 135 dakika forma giyen Gustavo Assunçao ile sezon sonunu beklemeden yolları ayırma kararı aldı. Brezilyalı on liberonun sözleşmesinin bugün feshedileceği öğrenildi.  

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Son dakika! Galatasaray bugün sözleşmesini feshediyor
Habere Git

Amadou Diawara kimdir?

17 Temmuz 1997 doğumlu Amadou Diawara, futbola ülkesi Gine'nin FC Sequence takımında başladı. İtalyan ekip San Marino'ya transfer olan Diawara, Bologna, Napoli ve son olarak Roma'da forma giydi.

Bu sezon Roma forması ile 8 maçta görev alan Diawara, gol katkısında bulunamazken, 1 kez asist yaptı. 24 yaşındaki genç ön libero, kariyer boyunca çıktığı 191 karşılaşmada, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler