Galatasaray, Renato Sanches'in Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.01.2023 - 11:06 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 11:15

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Fransa Ligi'nde Paris Saint-Germain forması giyen Renato Sanches'in peşine düştü. İşte detaylar.

Galatasaray, Renato Sanches'in Peşinde | Transfer Haberleri

Bu sezon Abdülkerim Bardakci, Leo Dubois, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Juan Mata, Yusuf Demir, Milot Rashica, Mauro Icardi, Dries Mertens ve Haris Seferovic gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, bir dünya yıldızının daha peşine düştü.

Galatasaray, Renato Sanches için harekete geçti

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı kırmızılı kulübün yönetim, Fransa Ligi'nde PSG'de forma giyen Renato Sanches transferi için harekete geçti.

Transfer koşullar soruldu

Sezon başında PSG'den Icardi'yi kiralayan Galatasaray şimdi de Fransız kulübünün Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'in peşinde.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

Erden Timur devrede

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, PSG yetkililerine 25 yaşındaki futbolcunun transfer koşullarını sordu. Yaşanan gelişmeler taraftarları da bir hayli heyecanlandırmış durumda.

Taraftarların ilgisini çekti

Sarı kırmızılıların, Portekizli oyuncu Renato Sanches'e ilgisi taraftarların oldukça dikkatini çekti. Renato Sanches futbola Benfica altyapısında başladı. Ardından takımın çeşitli alt kategorilerinde forma terletti.

Benfica'da parladı

Sonrasında ise Benfica'nın A seviyesinde forma terletme başarısı gösterdi. Futbolcu Benfica'da sergilediği performansla adeta kendisine hayran bıraktı.

İlgini Çekebilir
Emre Can: “4 yıl önce tiroid kanserine yakalandım”
Habere Git

Bayern Münih'e transfer oldu

Bu başarılı performansıyla 2016 yılında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde ise istenilen performansa bir türlü ulaşamadı. Futbolcunun sonraki adresi ise kiralık olarak İngiliz ekibi Swansea oldu. Swansea sonrasında ise Bayern'den Fransız ekibi Lille'e kiralandı.

Lille ile yeniden çıkış

Lille'de ise performansıyla yeniden futbol dünyasında gündem haline geldi. Fransız ekibi Lille'den ülkenin en büyük kulüplerinden PSG'nin yolunu tuttu. Şimdilerde futbolcunun PSG ile yollarını ayırması gündeme geliyor. Renato Sanches'in ana mevkii merkez orta saha olarak göze çarpmakta.

Bunun yanında on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. Renato Sanches bu sezon toplamda 15 maça çıkarkan 2 gol kaydetti. Portekizli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Del Bosque gördü ama Rıza Çalımbay yok etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler