Galatasaray’a derbi öncesi müjde üstüne müjde!

06.05.2021 - 21:05 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 21:16

Beşiktaş maçına hazırlanan Galatasaray'da Henry Onyekuru, birlikte çalışmalara katıldı. Ayrıca koronavirüsü atlatan üç isim de takımla birlikte çalıştı. İşte detaylar…

Galatasaray’a derbi öncesi müjde üstüne müjde!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 40. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Terim taktik çalıştırdı

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi.

 

Onyekuru takıma katıldı

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sakatlığını atlatan Henry Onyekuru, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Luyindama, Ozornwafor ve Fatih koronayı atlattı

Cimbom’da ayrıca karantina süreleri tamamlanan ve 10. gün testlerinde negatif sonuca ulaşılan Fatih Öztürk, Christian Luyindama ve James Ozornwafor da antrenmanda yer aldı.

 

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ve Beşiktaş, ligin 40. haftasında Türk Telekom Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20:30'da başlayacak. Galatasaray - Beşiktaş maçı Bein Sports 1'den canlı izlenecek.Bu karşılaşmada öncesi Beşiktaş 81 puanla Süper Lig'in zirvesinde yer alırken, Galatasaray 75 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler