Galatasaray’a EURO 2020’den sağ bek!

01.07.2021 - 22:22 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 22:37

Transfer haberleri… Sağ bek arayışını sürdüren Galatasaray’ın Danimarka Milli Takımı kadrosunda yer alan Stryger Larsen ile ilgilendiği öne sürüldü.

Galatasaray’a EURO 2020’den sağ bek!

AJANSSPOR-HABER

Transfere Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile hızlı bir giriş yapan Galatasaray’da çalışmalar sürüyor. İki yerli takviyesinden sonra gözler yabancı transferine çevrildi. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim listesini başkan Burak Elmas’a iletti. 

Sağ bekte Omar'ın yeri dolmadı

Cimbom’da takviye düşünülen bölgelerden biri sağ bek. Bu pozisyonda Omar Elabdellaoui’nin geçirdiği kaza ile sarsılan Galatasaray, devre arası kadrosuna kattığı DeAndre Yedlin'den de beklediği verimi alamadı. 

İtalyanlara göre hedef Larsen

Sarı-kırmızılılar sezon öncesi sağ bek transferi yapmakta kararlı görünüyor. Bu konuda İtalyan basınında 'Tuttoudinese' web sitesinden bir iddia geldi. Galatasaray’ın, EURO 2020'de Danimarka Milli Takımı'nda görev alan Jens Stryger Larsen’e kanca attığı belirtildi.

Larsen Udinese'de oynuyor

Halen Serie A ekiplerinden Udinese’de top koşturan Larsen, kariyerinde çıktığı 368 maçta 17 gol üretirken, 23 asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcu, Danimarka ile EURO 2020’deki 4 maçta da oynayarak farklı süreler aldı.

Savunmada tam bir joker

Stryger Larsen’i Udinese ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. Danimarkalı futbolcunun ayrıca, asıl yeri olan sağ bekin dışında stoper ve sol bekte de oynayabildiği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler