Galatasaray'a Fernando müjdesi!

01.03.2018 - 13:28 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 13:28

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 5-0 ile geçen ve ardından Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden Galatasaray, gözünü Kardemir Karabükspor'a çevirdi. Sarı kırmızılılarda hedef Karabük deplasmanından da galibiyetle dönerek liderliği sürdürmek.

Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok'un tedavisi sürerken, Galatasaray sağlık ekibi 29 yaşındaki oyuncuyu bir an önce formasına kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Sivasspor maçında sakatlanan Denayer ile geçtiğimiz hafta ameliyat olan Carasso tedavilerinin ardından saha çalışmalarına devam ediyor.

İlk yarının son maçı olan Göztepe mücadelesinde sakatlanan ve ligde oynanan son 6 maçta da formasıdan uzak kalan Fernando Reges'in Karabükspor maçında az bir süre de olsa forma giymesi bekleniyor. Brezilyalı oyuncuyu 17 Mart'ta oynanayacak Fenerbahçe maçına kadar tamamiyle hazır hale getirmek isteyen Terim, Karabükspor deplasmanında maçın gidişatına göre 2. Yarıda Fernando'ya şans verecek. (beIN Sports)

Senin için hazırladığımız haberler