Galatasaray'a Fransa'dan 20'lik orta saha! Lamine Camara

Ali Bozkurt
30.04.2024 - 18:08 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 18:16

Bu sene şampiyonluk yarışında liderliği ele alan Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cim Bom gündemine Metz forması giyen Lamine Camara'yı aldı.

Galatasaray'a Fransa'dan 20'lik orta saha! Lamine Camara

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4 puan fark atarak liderliğini sürdüren Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde olmaya devam ediyor. Cim Bom gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. Gündeme Metz forması giyen genç orta saha oyuncusu geldi. Detaylar...

Görüşme başladı

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılıların son gözdesi ise Fransa Ligi ekiplerinden Metz'te forma giyen Lamine Camara... Galatasaray, 20 yaşındaki Senegalli merkez orta sahanın menajeri ile görüşmelere başladı.

Sene sonu bitirilecek

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan yıldız oyuncu için sezon sonu resmi olarak harekete geçecek Galatasaray, bu transferi sonlandırarak orta sahasını güçlendirmek istiyor.

Metz küme düşerse işler kolaylaşacak

Fransa Ligi'nde küme düşme mücadelesi veren Metz, eğer ligde kalmayı başaramazsa Lamine Camara takımdan ayrılacak. Galatasaray'ın da bu durumda eli kuvvetlenecek. 

5 gole katkı sağladı

Bu sezon 28 maçta forma giyen Camara, 1 gol atarken 4 de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler